Színvonalas fordítás gyorsan, pontosan!

Önnek sem mindegy, hogy mennyi idő alatt készül el a szükséges dokumentumok fordítása? Fontos lenne, hogy precízen kimunkált anyagokat kapjon a pénzéért? Akkor mindenképp forduljon hozzánk, hiszen remek lehetőségekkel és számos fordítási területtel várjuk ügyfeleink jelentkezését!

Nagy hangsúlyt fektetünk a pontosságra. Nálunk ez nem csak azt jelenti, hogy minden lehetséges hibát kigyomlálunk a szövegből, hanem azt is, hogy betartjuk a határidőket. Az idő pénz, ügyfeleinknek és nekünk is, ezért ha minket választ a fordítások kivitelezése kapcsán, akkor biztos lehet benne, hogy mindent megteszünk azért, hogy úgy ütemezzük a feladatokat, hogy minden dokumentumot időben megkaphasson.

Professzionális fordítások, színvonalas munkavégzés

A fordításokon és gyors fordításokon belül számos területtel magas szinten foglalkozunk. Ez azért lehetséges, mert képzett szakfordító kollégákkal vesszük kezelésbe a lefordítandó szövegeket, így nem kell a szakmai pontatlanságoktól tartania.

A jogi szövegekkel jogász képzettségű kollégánk foglalkozik, a szakfordításokkal egy olyan szakember, aki letette a szakfordító vizsgát, és így tovább. Mi nem találgatunk, nem próbáljuk szótárakból kimazsolázni a megfelelő terminológiát az alapoktól kezdve, hanem valódi háttértudással állunk neki a feladatnak.

Ez jó Önnek, és jó nekünk is, hiszen Ön mindenképp pontos fordításokat kap kézhez, mi pedig spórolhatunk a saját időnkkel, hiszen egy, az adott témában jártas kolléga gyakorlottan és gyorsan képes létrehozni színvonalas fordításokat.

Milyen nyelven érheti el a szolgáltatásainkat?

Elsősorban angol, francia és magyar nyelvű szövegekkel dolgozunk, különböző párosításokban. A jelenleg elérhető verziók a következők: Angol-Magyar, Magyar-Angol, Francia-Magyar, Magyar-Francia, Francia-Angol

Mi a különbség a fordítás és a gyors fordítás között?

Valójában semmi más, csak az ár. A fordítás minőségére mindig ugyanolyan hangsúlyt fektetünk, de természetesen nekünk is plusz energia befektetést jelent, ha valamit expressz gyorsasággal kell elkészíteni. Erre az esetre találtuk ki az árjegyzékünkben is szereplő sürgősségi felárat, amelyek megfizetésével Ön garantálhatja, hogy mindenképp előre vesszük az Ön által kért dokumentumot a feladataink sorában.

Mindemellett jó tudni, hogy a felár nélkül készített fordításaink esetében sem húzzuk az időt, hanem amint elkészült a fordítás, jelezzük Önnek, és már használhatja is a kijelölt célra. Sok esetben a határidő letelte előtt végzünk a munkával, de arra már szinte kínosan ügyelünk, hogy ne csússzunk meg a feladatok elvégzésével.

 

Mikor érdemes fordítást kérni, és mikor kell a gyors fordítás?

Ha nem biztos benne, hogy melyik típusú fordítási határidőbe fér bele az a feladat, amit ránk bízna, bátran egyeztethet kollégáinkkal, és segítünk megtalálni az ideális megoldást!

Ennek ellenére általánosságban elmondható, hogy a sürgősségi feláras fordításokat csak akkor éri meg megrendelni, ha valóban rövid határidővel kell Önnek is dolgoznia.  A normál fordítási idő esetében számolni kell azzal, hogy valószínűleg nem a megrendelés napján fogja kézhez kapni a fordítást, így akkor járhat jól ezzel a megoldással, ha Önt sem köti szoros határidő.

Mindemellett fontos kiemelnünk, hogy a munka elvégzésének üteme nem befolyásolja a minőséget! Csak a különbség a normál fordítás és a gyorsfordítás között, hogy milyen prioritással kezeljük a munkát és Ön mikor kapja kézhez a lefordított dokumentumot!

Felkeltettük az érdeklődését?
Szüksége lenne a szolgáltatásainkra?

Vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal, és beszélje meg a munka részleteit kollégáinkkal! Várjuk jelentkezését!