A minőségi honlap a siker alapja – segítünk, ha szeretné átültetni weboldalát idegen nyelvre!

Napjainkban az online felületeken való megjelenés minden vállalkozás számára rendkívül fontossá vált, hiszen a legtöbben az interneten keresünk megoldást a problémákra, legyen szó akár szolgáltatásokról, akár olyan termékekről, amelyekre szükségünk van életünk során. Azonban az internet nem csak arra ad lehetőséget, hazai terepen megismertessük az emberekkel az általunk kínált megoldásokat, hanem arra is, hogy széles e világon belevágjunk a márkaépítésbe. Ehhez azonban szükség van egy nyelvi szempontból is kiválóan felépített honlapra!

Bízza ránk a honlap fordítást, ha biztosra szeretne menni!

Hivatalos szakfordító vizsgákkal rendelkező kollégáink segítségével könnyedén megbirkózunk azoknak a weboldalaknak a fordításával is, ahol speciális nyelvezetre van szükség a szolgáltatás vagy a termékek típusa miatt. Ügyelünk rá, hogy ne vesszen el a fordítás során semmilyen részinformáció, és a szöveg semmiképp ne veszítsen a lendületéből és meggyőző erejéből.

Miért érdemes idegen nyelvű honlapokat üzemeltetni?

Az idegen nyelvű honlapokra több esetben is szükség lehet. Ilyenek például a következők:

  • Ha szeretne több ország területén is értékesíteni, ezért jó lenne az adott ország anyanyelvén is megjelenteti az információkat.
  • Ha csak hazánkban végzi a tevékenységét, azonban tudja, hogy sok idegen nyelvű érdeklődő is felkeresheti az Ön honlapját akár a szolgáltatás földrajzi területe, akár a szolgáltatás típusa miatt.
  • Ha tervezi, hogy külföldi partnerekkel, beszállítókkal veszi fel a kapcsolatot, így ők is bővebb információkhoz juthatnak a későbbiekben a weboldalát böngészve.

Miért érdemes profikra bízni a honlap fordítást?

A mindennapi élet során gyakran találkozunk azzal, hogy a vállalkozások saját szakembereikkel fordíttatják le a weboldalakat, amik azonban így könnyen olyan nyelvtani, stilisztikai hibákat tartalmazhatnak, ami az igénytelenség érzését közvetíti a szövegeket olvasó érdeklődő felé.

Fontos megjegyezni, hogy azok, akik nem használják napi szinten, az adott célország nyelvi környezetében a nyelvtudásuk, jó eséllyel nem tudják teljes mértékben autentikus módon átültetni a weboldal anyagát másik nyelvre.

A honlap fordítás során a nyelvi szakfordítók alkalmazzák azokat a nyelvi finomságokat, amelyektől az olvasó később valóban úgy érezheti, hogy neki szól a szöveg, a weboldal, hiszen a saját, mindennap használt nyelvén íródott.

Nem elég a törzsszövegre figyelni, az apróságokra is ügyelni kell!

Ön is találkozott már olyan weboldallal, ahol nagyrészt magyar nyelven voltak kitöltve az oldalak, de egyes részek vagy a termékek leírása egy másik nyelven került felvitelre? Meglepően gyakori ez a helyzet, amikor nem olyan végzi a honlap fordítást, aki minden részletre gondosan ügyel. Amennyiben ránk bízza a feladatot, akkor biztos lehet abban, hogy nem történnek ilyen malőrök, hiszen a számunkra átadott és kijelölt szövegeket maradéktalanul lefordítjuk, majd lektorálásnak is alávetjük. Szolgáltatásunk éppen azért effektív és népszerű, mert számunkra fontos, hogy munkánkat mindig magas szinten végezzük, és ügyfeleink számára maradéktalanul hasznos és professzionális végeredményt adjunk át a honlap fordítás után.

Kíváncsi lenne a részletekre? Ajánlatot kérne, vagy épp kérdése lenne szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Akkor keresse kollégáinkat bizalommal most! Érdemes ránk bízni a honlap fordítást, ha biztosra szeretne menni!

Írjon nekünk most!

Select FileUpload File