IT fordítás minőségi szinten – válasszon minket és menjen biztosra!

Életünkben egyre nagyobb szerepet tölt be az informatika világa, hiszen talán már nincs is olyan szegmense a modern városi létnek, amelyhez valamilyen szinten ne kötődne a számítástechnika. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy az IT fordítás segítségével minél többeknek lehetősége legyen megismerni az új technológiát!

Keressen minket bizalommal, ha IT fordításra lenne szüksége, hiszen szakfordító végzettséggel rendelkező kollégáink segítségével pontos és precíz munkát végzünk!

Milyen esetekben lehet szükség az IT fordításra?

Számos terület létezik az IT berkein belül, ahol a szövegek fordításának igénye megjelenhet. Csak hogy néhány példát említsünk:

  • Programok, szoftverek, illetve a hozzájuk tartozó dokumentáció fordítása.
    Annak érdekében, hogy a felhasználók maradéktalanul kiélvezhessék a különféle megoldások előnyeit, arra is szükség van, hogy számunkra is könnyen érthető nyelven érhessék el az informatikai termékeket. Mi ebben is segíthetünk.
  • Vállalatirányítási rendszerek fordítása, műszaki berendezések hibaüzeneteinek fordítása.
  • A gördülékeny munkához az is kell, hogy a munkavállalóknak ne kelljen azon törni a fejük, hogy egy-egy funkció vajon mit jelent. Ha ránk bízza a fordítást, akkor a mindennapi munkát is megkönnyítheti!
  • Projektdokumentációk, tréning anyagok.
    Az IT világában folyamatos a fejlődés, hiszen akár egyik napról a másikra elavulhatnak egyes technológiák. Ez egyben azt is jelenti, hogy a szakembereknek napra készen kell tartani a tudásuk. Az IT-hez kapcsolódó céges dokumentumok fordítását is bátran ránk bízhatja!

Természetesen akkor se habozzon árajánlatot kérni, ha más típusú IT fordításra lenne szüksége, hiszen kollégáink a rendelkezésére állnak!

Miért minket válasszon?

Cégünknél azt valljuk, hogy csak a tökéletes munka az elfogadható, ezért szakfordító végzettséggel rendelkező kollégáink azért dolgoznak, hogy az IT fordítás terén is a legjobbat nyújtsák.

Mivel számítógépen végezzük a munka oroszlánrészét, ezért számunkra is evidens, hogy az IT területén minden esetben olyan fordításokra van szükség, amelyek jól érthetőek, találóak, és megkönnyítik a felhasználó dolgát.

Miért speciális az IT fordítás?

Az informatika területén roppant dinamikus a fejlődés, ami nem csak azt jelenti, hogy rendkívüli gyorsasággal fejlődik a tudományág, hanem azt is, hogy rövid időn belül jelennek meg új szakmai kifejezések, amelyek a fordítások során ismerni, felismerni kell ahhoz, hogy valóban hasznos munkát végezhessünk.

Ez a fajta naprakész tudás mindenképp speciális felkészülést igényel, hiszen míg a hétköznapi nyelv lassan változik, addig az IT területén a közérhetőség is problémát okozhat, ha nem tudja a fordító tartani a lépést a haladással. Mindemellett nehezíti a munkát, hogy vannak olyan kifejezések, amelyek nehezen ültethetőek át egy másik nyelvre, de ennek ellenére is olyan szövegeket kell létrehozni a fordítás során, amelyek egybefüggőek, olvasmányosak, jól érthetőek. Az egyes funkciók, a különféle hibajelzések vagy épp figyelmeztetések esetén pedig szükséges, hogy a használt kifejezéseket később a felhasználó is könnyen meg tudja jegyezni és társítani tudja a valós problémához. Egyszerűen szólva: találónak kell lennie minden lefordított szónak!

Cégünknél mindent megteszünk annak érdekében, hogy kollégáink professzionális szinten foglalkozzanak az IT fordítással, és ügyfeleink magas színvonalú anyagokat kaphassanak kézhez.

Írjon nekünk most!

Select FileUpload File