Műszaki területen lenne szüksége gyors és pontos fordításra? Hívjon minket!

A műszaki fordítás nem csak az egyes műszaki kapcsolódású szakterületeken szükséges, hanem gyakran a tervek, engedélyek, vagy épp pályázati anyagok is fordításra szorulhatnak. Ön is éppen abba a helyzetbe került, hogy szüksége lenne egy olyan fordítócsapatra, akik gyors megoldást nyújtanak, amikor idegen nyelvű szövegre van szüksége? A legjobb helyen jár!

Ne feledje, mi nem csak fordítunk, hanem hivatalos szakfordító vizsgákkal rendelkező munkatársakkal hozzuk létre a szakmailag is hiteles idegen nyelvű szövegeket!

A műszaki fordítás különböző típusai

A műszaki fordítás területén belül rengeteg szegmenst találhatunk. Ebbe a kategóriába tartozik a gépkönyv fordítás vagy a műszaki jelentés fordítása épp úgy, mint a szabadalom fordítás. Éppen ezért a műszaki fordítás esetében széles körű szakmai tudásra van szükség, amelyet nálunk hivatalos szakfordító vizsgákkal rendelkező kollégáink biztosítanak.

Milyen területeket érint a műszaki fordítás?

  • Technológiai dokumentumok: Olyan iratok, amelyek alapjaiban határoznak meg egy műszaki megoldást. Ide tartoznak például a technológiai leírások, a szabadalmak, vagy a termékek leírásának fordításai.
  • Gyártást segítő dokumentumok: Ebben a csoportban többek között a műszaki rajzok fordításait, az építési vagy gyártási dokumentációk szakfordítását, vagy épp műszaki terveket találjuk.
  • Elméleti szövegek: A műszaki fordítás esetében is előfordulnak olyan szövegek, amik nem kapcsolódnak szorosan a gyártáshoz, inkább elméleti hasznát veszik megrendelőink. Ilyenek például a megvalósíthatósági tanulmányok fordításai vagy a dokumentációk fordítása.
  • Hivatalos dokumentumok: Műszaki fordítás során gyakran találkozunk a hivatalos ügyintézésekhez kapcsolódó iratokkal, például használatbavételi engedélyek fordításával, vagy műszaki jelentések fordításával.
  • Használatot segítő iratok: Természetesen a műszaki fordítás tárgykörébe tartoznak azok az anyagok is, amelyek közvetlenül a felhasználókat is érintik, például a használati utasítások fordítása, a biztonsági adatlapok fordítása, vagy esetleg a gépkönyv fordítás.

Természetesen, ha Önnek a fenti kategóriáktól eltérő műszaki fordításra lenne szüksége, akkor sem kell haboznia, hiszen kollégáink rugalmasan állnak hozzá megrendelőink kéréseihez! Kérjen bizalommal árajánlatot!

Hogyan dolgozunk?

A műszaki fordítások terén is arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeinek eleget téve, gyorsan és precízen bocsássuk a rendelkezésükre a kért dokumentumok fordítását.

A műszaki fordítások esetében is nyitva áll a lehetőség, hogy több határidő közül válasszanak ügyfeleink, így lehetőség van az azonnali, a rövid időn belül elkészülő, vagy a normál határidős fordításokra.

Amennyiben szeretne többet tudni a határidőkről, a fordítóirodánkban bevett szokásokról vagy épp a munkamódszerünkről, bátran kérdezze kollégáinkat!

Hivatalos szakfordító vizsgákkal rendelkező és több, mint 15 év gyakorlattal bíró kollégákkal dolgozunk, ezért a műszaki fordítások esetében is professzionális szintű végeredményre számíthat, amennyiben fordítóirodánkat választja! Fordítóirodánkban fontosnak tartjuk a folyamatos önfejlesztést, ezért tudásunkat naprakészen tartjuk a műszaki területet érintő nyelvi változások, új kifejezések vagy épp az új megoldások kapcsán.

Önnek is műszaki fordításra lenne szüksége? Érdemes hozzánk fordulni, akár egyetlen iratról van szó, akár egy jelentős dokumentummennyiséget szeretne lefordíttatni, hiszen rövid határidőkkel és jó áron dolgozunk! Ne feledje, ránk számíthat – kérjen árajánlatot most!

Írjon nekünk most!

Select FileUpload File