Nem szeretne kimaradni semmiből? Nyisson ki maga előtt egy újabb ajtót és vegyen részt üzleti angol tanfolyamainkon!

Miközben a nemzetközi közegben tevékenykedő cégek egyre nagyobb teret nyernek, hazánkban is jelentős igény mutatkozott meg arra vonatkozóan, hogy a munkavállalók ismerjék és használják az üzleti angolt. Éppen ezért hoztuk létre tanfolyamainkat, amelyek segítségével akár Ön is elsajátíthatja azokat a képességeket és azt a nyelvi szókészletet, amivel jól tud majd boldogulni egy olyan vállalatnál is, ahol az angolt használják a mindennapi munka nyelveként!

Ismerje meg most az általunk kínált lehetőséget, és ne maradjon le semmiről – segítünk, hogy Ön is hasznos tudásra tegyen szert!

Miért érdemes részt venni egy üzleti angol tanfolyamon?

Az angol egy olyan világnyelv, amelyet hazánkban is számos cégnél megkövetelnek a munkavállalóktól, vagy akár a munkanyelvként is ez funkcionál a mindennapi feladatvégzés során. A cégek terjeszkedésével egyre több a külföldi utazási lehetőség, a kiküldetés, de már akár az online tér és segédletek megfelelő használatához is szükség lehet a munkához az angol nyelvre.

Azonban jó tudni, hogy a munkavégzés során használt angol nagyban eltérhet a hétköznapi angoltól, hiszen szakszavakat, speciálisan az üzleti világra jellemző kifejezéseket tartalmaz, valamint az sem mindegy, hogy meg tudunk-e felelni a céges érintkezés feltételeinek, például egy hivatalos levél megírásakor.

Az üzleti angol tanfolyam abban tud segíteni, hogy mindarra a tudásra szert tegyünk, amelyre szükség lehet ahhoz, hogy angol nyelvű környezetben is boldoguljunk munka közben.

Kinek ajánlott az üzleti angol tanfolyam?

Az üzleti angol tanfolyam elsősorban azoknak ajánlott, akik már rendelkeznek angol nyelvtudással, de szeretnék speciálisabbá tenni mindazt, amit eddig már megtanultak. Mivel a tanfolyam során az üzleti, céges életben használt formulákkal ismerkedünk meg magas szinten, ezért fontos, hogy egy biztos nyelvtani és lexikális tudás ott legyen a háttérben, hiszen erre építünk. Fontos azonban tudni, hogy ahhoz, hogy valaki megtanulja jól használni az üzleti angolt, nem kell anyanyelvi szinten beszélni a tanfolyam előtt a nyelvet!

Milyen típusú tanfolyamokkal várjuk?

Az üzleti angol tanfolyamok több konstrukcióban is elérhetőek nálunk.

  • Üzleti angol oktatás Skype-on
    Mivel rohanó világban élünk, ezért tudjuk, hogy mindenki számára fontos, hogy a lehető legtöbb időt spórolja meg. Ezért hoztuk létre az üzleti angol oktatást Skype-on keresztül is, hiszen így Önnek nem kell az utazással időt töltenie, hanem egyszerűen, kényelmesen vehet részt online tanfolyamunkon.
  • Kis csoportos üzleti angol tanfolyam, business english (3-4 fős csoportokban)
    A kis csoportos üzleti angol tanfolyam nagy előnye, hogy mindenkire elegendő idő jut, így az egyéni kérdések megvitatása is lehetséges. Abban hiszünk, hogy akkor lehet igazán sikeres az oktatás, ha a tanulók megkapják a kellő figyelmet és elősegítjük az egyéni fejlődésüket. Csoportjainkban 3-4 fő található, így kellemes, szinte családias hangulatban telnek az órák.
  • Üzleti angol oktatás cégeknek
    Szeretné, hogy munkatársai magasabb szinten alkalmazzák az üzleti angolt? Akkor a céges oktatás a megfelelő megoldás! Az üzleti angol oktatás cégeknek szolgáltatásunk segítségével gördülékenyebbé válhat a mindennapi munka. Különösen ajánlott akkor, ha újonnan érkező alkalmazottakat szeretnének oktatni, vagy éppen egy új partnerség miatt szükség lesz az angol nyelv használatára a cégnél!

Keressen minket Ön is bizalommal, ha kérdése merült fel tanfolyamainkkal kapcsolatban, vagy tekintse meg további menüpontjainkat a témában a további információkért! Megéri minket választani, ha fejlődni szeretne!

Írjon nekünk most!

Select FileUpload File