Szeretne egy lépcsőfokkal feljebb lépni a munka világában? Vegyen részt Ön is tanfolyamunkon!

Tud angolul, de nem érzi elég magabiztosnak magát, ha munkára terelődik a szó? Gondban van a különféle szakkifejezésekkel, vagy esetleg a hivatalos levelek megírásával van gondja? Mi olyan megoldást nyújtunk, amivel hasznos tudásra tehet szert, és bátrabban használhatja nap, mint nap az angolt, mint munkanyelvet!

Adja meg magának a lehetőséget, hogy elismerésre méltó business english tudással pályázhassa meg új állását, vagy épp lenyűgözhesse munkatársait! Ügyfelei is örülni fognak, ha gördülékeny a kommunikáció!

Mire jó a business english?

A business english, mint a neve is mutatja, maga az üzleti életben használt angol nyelv. Alapjaiban természetesen nem tér el olyan mértékben a mindennapokban használt angoltól, hogy a megértése gondot jelentsen, azonban használatához speciális szókészletre van szükség. Emellett az üzleti életben gyakran előforduló szituációk, mint egy prezentáció vagy épp céges levelek írása tartozik a business english tárgykörébe.

A kis csoportos üzleti angol tanfolyam elsősorban azoknak ajánlott, akiknek szükségük van a napi munka során a nyelv használatára, és szeretnék, hogy lehetőleg a megfelelő formákat, terminusokat használják egy adott szituációban. A business english nem csak az új szavak tanulásáról szól, hanem arról is, hogy megtanuljunk az üzleti életben boldogulni az angoltudásunk segítségével, és képesek legyünk átadni a gondolatainkat hivatalos vagy félhivatalos formában mások számára.

Önnek is fontos, hogy bármikor meg tudjon írni egy remekbe szabott céges levelet, vagy épp egy konferencián is magabiztosan lépjen a pódiumra? Akkor a kis csoportos üzleti angol tanfolyam Önnek való!

Tanuljon kis csoportban!

Tanfolyamainkon 3-4 fős csoportokban tanulhat, így Önre is elég időnk lesz!

A business english tanulásának is több módja van, mi azonban a kis csoportos üzleti angol tanfolyamok indítása mellett döntöttünk. A kis csoportban való tanulás roppant előnyös mind a tanár, mind a tanulók szempontjából, hiszen elég idő marad mindenkire, és az összes felmerülő kérdést azonnal át lehet beszélni. Mivel a business english esetében hatalmas jelentősége van annak, hogy ne csak írásban, hanem szóban is jól kommunikáljunk a tanfolyam végére, ezért a kis létszámú csoportok ideálisak ahhoz, hogy mindenkinek legyen tere arra, hogy fejlessze ezt a készséget is.

Érvényesüljön Ön is a munka világában!

Nem véletlen, hogy olyan sokan érdeklődnek napjainkban a business english tanulása iránt, hiszen az iskolarendszerünk nem, vagy csak részben készíti fel a nyelvtanulókat arra, hogy a munka világában is érvényesülni tudjanak tudásukkal. Közben azonban egyre gyakoribbá vált, hogy akár országhatáron belül is idegen nyelvű környezetben dolgoznak a munkavállalók, és a külföldi kiküldetésekre is jelentős esélye van azoknak, akik az üzleti szférában dolgoznak. A business english ráadásul pontosan az a kategória a nyelvtanuláson belül, amit jobb szakértő segítség mellett elsajátítani, hiszen tétje van annak, hogy később a munka során hogyan használjuk.

A kis csoportos üzleti angol tanfolyam segítségével Ön is olyan tudásra tehet szert, amivel könnyebb lesz az élete egy angol munkanyelvű közegben, és bátrabban tud majd kommunikálni akár munkatársaival, akár a céges partnerekkel, ügyfelekkel. Ne feledje, a nyelvtudás egy olyan képesség, amely nem veszik el és bármikor a hasznára lehet az élete során! Ha úgy érzi, hogy csak a nyelvtudása akadályozza az előrelépését, vagy éppen szeretne magabiztosabban kommunikálni, akkor mindenképp érdemes kipróbálnia tanfolyamainkat!

Keressen minket bizalommal a részletekért, kollégáink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire a kis csoportos üzleti angol tanfolyamok kapcsán! Segítünk, hogy Önnek is jól menjen a business english!

Írjon nekünk most!

Select FileUpload File