A cégnél fontosnak tartják a folyamatos fejlődést? Akkor érdemes az üzleti angolra is figyelmet fordítani!

Napjainkban egyre több cégnek adatik meg a lehetőség, hogy nemzetközi piacra lépjen, így megnövekedett az igény arra, hogy a munkavállalók képesek legyenek jól és magabiztosan használni az üzleti angolt a mindennapokban. Ha szeretné megtartani a régi gárdát, de jó lenne, ha használni tudnák a business english kifejezéseit és formuláit, akkor érdemes kipróbálnia tanfolyamunkat!

Ne feledje, a tudás mindig előnyt jelent! Akár egyéni, akár céges szinten!

Miért pont mi?

Rengeteg olyan iskola van hazánkban, ahol lehetőséget adnak az üzleti angol elsajátítására, de annál kevesebben akadnak, akik akár a céghez is elviszik az oktatást. Mi kényelmes megoldást nyújtunk az érdeklődők számára, hiszen céges szervezésben is megoldható, hogy a munkavállalók megtanulják alkalmazni az üzleti angolt, így gördülékenyebben folyhasson a munka a cégnél.

Nagy tapasztalattal bírunk az üzleti angol oktatása terén, és mivel nem csak tanítással foglalkozunk, hanem fordítóirodaként napi szinten élesben használjuk a nyelvet, így garantáltan naprakész szókészlettel és tananyaggal találkozhat óráinkon.

Mikor érdemes mindenképp igénybe venni az üzleti angol oktatást?

Az üzleti angol oktatás cégeknek is hasznos lehet, főleg, ha valamilyen változás áll be a vállalkozás életében. Ilyenek lehetnek például:

  • Terjeszkedés – Nemzetközi irányba terjeszkedik a cég? Akkor szükség lesz arra, hogy a munkavállalók tudását az üzleti angol tekintetében is naprakészen tartsuk. Nem kell megválni a bevált kollégáktól csak azért, mert szükségessé vált az angol nyelv napi szintű használata, hiszen a továbbképzések lehetősége rendszerint költséghatékonyabb a cégek számára!
  • Új partnerek – A cégen kívüli partnerhálózatot fejleszti? A beszállítókkal való kommunikációhoz is kellene az angol? Az üzleti angol oktatás cégeknek is lehetőséget ad arra, hogy az alkalmazottak komplex tudásra tegyenek szert és képesek legyenek kezelni a cég életében fellépő újdonságokat!
  • Külföldi munkavállalók – Úgy érzi, hogy érdemes lenne színesíteni a munkakörnyezetet? Bizonyos típusú szakembereket itthon csak lepkehálóval lehet fogni? Ha az alkalmazottak sorát olyan személyekkel bővíti, akik csak kevéssé beszélnek magyarul, akkor mindenkinek hasznos lesz, ha a többi munkavállalónak megadja a lehetőséget a fejlődésre az üzleti angol terén.
  • Tanulás, új megoldások felkutatása – Olyan területen munkálkodik a cége, amelyhez itthon kevésbé elérhetőek az újdonságokról szóló hírek? A tanfolyamokhoz is rendre angolul talál csak anyagot? A folytonos fordítgatás helyett érdemesebb megfelelő szintre hozni az alkalmazottak üzleti angol tudását, és mindenkinek könnyebb lesz a dolga!

Építse fel a kapcsolattartó bázisát!

A külföldi kötődésű cégek számára, akár maga a cég terjeszkedik, akár a partnerek vagy az ügyfelek érkeznek határokon kívülről, az egyik legfontosabb szempont a sikerhez, hogy a kapcsolattartás gördülékeny legyen. Ha az Ön cégének is szüksége lenne olyan kapcsolattartó szakemberekre, akik hatékonyan alkalmazzák az üzleti életben használt angol nyelvet, akkor mindenképp érdemes a céges képzéseket választani megoldásként, hiszen így gyors és megbízható fejlődést lehet elérni.

Adjon Ön is arra, hogy hogyan szólalnak meg a kollégák és milyen benyomást keltenek másokban, hiszen ez még akár a cégről alkotott képet is befolyásolhatja!

Felkeltettük az érdeklődését az üzleti angol oktatás cégeknek kínált lehetőségével? Akkor keressen minket bizalommal és tudjon meg többet ajánlatunk részleteiről, hiszen kollégáinkra bátran számíthat, ha kérdése lenne!

Ne feledje, a fejlődéshez mindig a tanuláson keresztül vezet az út!

Írjon nekünk most!

Select FileUpload File